Διευθύνσεις
1. Ασκληπιού 70, Μυτιλήνη, 81100
2. Καλλονή 81107
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 09:00-21:00
Σαββατο: 10:00-14:00
φυσικοθεραπεία trx 1

Σεμινάριο Clinical Suspension Training απο το PhysioGalinos και τα TherapyLab

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων της TherapyLab Academy, τα εργαστήρια Φυσικοθεραπείας TherapyLab διοργανώνουν το σεμινάριο Clinical Suspension Training, σε συνεργασία με το Κέντρο PhysioGalinos, στη Καλλονή, Λέσβου στις 11 και 12 Ιουλίου.

Η μέθοδος Clinical Suspension Training αποτελεί ένα χρήσιμο μέσο θεραπευτικής άσκησης με σημαντικά αποτελέσματα στη σωστή ενεργοποίηση των μυών του κορμού και των άκρων, στην αύξηση της δύναμης, του εύρους κίνησης, στην επαναφορά της σταθερότητας, ισορροπίας και στη βελτίωση της νευρομυϊκής συναρμογής.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στη μέθοδο Clinical Suspension Training ο θεραπευτής θα είναι σε θέση να γνωρίζει πως και για πιο σκοπό εφαρμόζει τη κάθε άσκηση, να επιλέγει τις κατάλληλες ασκήσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή, να τις εφαρμόζει με ασφάλεια αλλά και τις τροποποιεί όπου είναι απαραίτητο.

Στόχος της μεθόδου είναι η πρόληψη τραυματισμών, η μείωση της συμπτωματολογίας και των κινητικών ελλειμμάτων, η βελτίωση της λειτουργικότητας, η αύξηση της φυσικής δραστηριότητας και η πρόληψη επανατραυματισμού σε μυοσκελετικά περιστατικά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Φυσικοθεραπευτές. Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να εκπαιδευθούν στη συγκεκριμένη μέθοδο παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 22510 43947 ή στο 22530 25205 PhysioGalinos Rehabilitation Clinic 2 Kalloni PhysioGalinos.

φυσικοθεραπεία trx 2