Διευθύνσεις
1. Ασκληπιού 70, Μυτιλήνη, 81100
2. Καλλονή 81107
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 09:00-21:00
Σαββατο: 10:00-14:00

Τι είναι η φυσικοθεραπεία;

Η Φυσικοθεραπεία αφορά τη θεραπευτική αγωγή κατά την οποία ο εξειδικευμένος Φυσικοθεραπευτής εφαρμόζει ένα πλήθος από φυσικά μέσα (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, φως, κ.λπ) και φυσικούς τρόπους (π.χ. μάλλαξη) προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του ανθρώπου.

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου;

Πρέπει να έχετε μαζί σας την ιατρική διάγνωση καθώς και τα αποτελέσματα εξετάσεων που πιθανόν έχετε κάνει όπως αξονικές ή μαγνητικές τομογραφίες. Επίσης, καλό είναι να έχετε μαζί σας άνετα ρούχα, π.χ. ένα t-shirt και ένα σορτσάκι, ή μία φόρμα.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός για όλους. Ο κάθε ασθενής αντιμετωπίζει διαφορετικό πρόβλημα και το σύνολο των συνεδριών θα πρέπει να συζητηθεί και να αποφασισθεί από κοινού με τον επιβλέποντα ιατρό και τον φυσικοθεραπευτή.

Πώς ξέρω ότι η θεραπεία αποδίδει;

Καταρχάς θα πρέπει να αισθάνεστε κάποια βελτίωση. Επίσης, υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια μέτρησης που χρησιμοποιούν οι φυσικοθεραπευτές για να διαπιστώσουν αν τα αποτελέσματα της κλινικής τους πράξης αποδίδουν.

Τι πρέπει να περιμένω από την πρώτη μου επίσκεψη;

Αφού λάβουμε ένα πλήρες ιστορικό και μελετήσουμε τυχόν εξετάσεις, θα προχωρήσουμε στην κλινική εξέταση προκειμένου να καθοριστεί το αίτιο του προβλήματος. Κατόπιν, θα συμφωνήσουμε στο κατάλληλο και εξειδικευμένο για την περίπτωσή σας, πλάνο θεραπείας.

Πώς κλείνω ραντεβού;

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2251043947 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Στην τελευταία περίπτωση, θα σας καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με τη φυσικοθεραπεία και τις υπηρεσίες μας, είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά, μέσω e-mail, είτε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας.