Διευθύνσεις
1. Ασκληπιού 70, Μυτιλήνη, 81100
2. Καλλονή 81107
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 09:00-21:00
Σαββατο: 10:00-14:00
galinos healthcare group

MEDia Production

Η MEDia Production είναι μία εταιρεία παραγωγής ιατρικών βίντεο με έδρα την Μυτιλήνη. Μετά από χρόνια ενασχόλησης στον χώρο του ιατρικού μάρκετινγκ, οι ιδρυτές της MEDia Production συνειδητοποίησαν ότι οι εξατομικευμένες προσωπικές υπηρεσίες απουσίαζαν ολοένα και περισσότερο στη γρήγορη ψηφιακή εποχή. Η MEDia Production δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει μια προσωπική πινελιά σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον. Έτσι, είτε είστε ένα νεοσύστατο ιατρείο, είτε μια εδραιωμένη κλινική, η MEDia Production έχει μια στρατηγική που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας.

PhysioGalinos Advanced Rehabilitation Clinics 1&2

Στα PhysioGalinos Rehabilitation Clinics διαθέτουμε σύγχρονο εξειδικευμένο εξοπλισμό και μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που καλύπτουν όλο το εύρος των παθήσεων και προβλημάτων από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Παράλληλα παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις στον τομέα του εξοπλισμού φυσικοθεραπείας σε διεθνές επίπεδο, εξασφαλίζοντας την αιχμή της τεχνολογίας στις θεραπείες που εφαρμόζουμε.

Aeolia Spa

Το Aeolia Executive Medical Spa Services συνδυάζει την πραγματική ευεξία με τις ιατρικές θεραπείες spa, σε ένα περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας. Προσφέρει την ιδανική απόδραση από τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, βοηθώντας σας να αναζωογονηθείτε, να θεραπευθείτε αλλά και να ανακαλύψετε το νέο σας εαυτό!

Clinical Pilates - A PhysioGalinos Project

Τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα στον χώρο της φυσικοθεραπείας, οδήγησαν στην δημιουργία της μεθόδου Clinical Pilates. Το Clinical Pilates - A PhysioGalinos Project, σας πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού σας επιτρέπει να συνδυάσετε τη γυμναστική Pilates με την καθοδήγηση από έναν επαγγελματία υγείας. Σας βοηθάει να προσεγγίσετε τους στόχους σας πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια.