Διευθύνσεις
1. Ασκληπιού 70, Μυτιλήνη, 81100
2. Καλλονή 81107
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 09:00-21:00
Σαββατο: 10:00-14:00

Όραμα

Στα PhysioGalinos Rehabilitation Clinics να διαθέτουμε πάντα τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και την πλέον εξειδικευμένη ομάδα φυσικοθεραπευτών, με σκοπό να προσφέρουμε πραγματικά αποτελεσματικές υπηρεσίες, που θα οδηγούν στην ταχύτερη αποκατάσταση και στη βελτίωση της συνολικής ευεξίας του οργανισμού.

Φιλοσοφία

Να προσεγγίζουμε τον ασθενή ανθρωποκεντρικά και εξατομικευμένα, έχοντας ως κύρια προτεραιότητά μας την επιτάχυνση της θεραπείας, μέσα από τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό σύγχρονου εξοπλισμού με τις πιο βιοδιεγερτικές τεχνικές φυσικοθεραπείας.

Αποστολή

Να ανταποκρινόμαστε ουσιαστικά στις ανάγκες σας, προάγοντας το ευ ζην και τη συνολική ευεξία σώματος και πνεύματος:

Υψηλή Ποιότητα: Σε δύο χώρους υψηλών προδιαγραφών, εφαρμόζουμε στοχευμένη προσέγγιση θεραπείας, αποκατάστασης και training. Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να τους πετύχετε!

Ανθρωποκεντρική Φροντίδα: Πέρα από τη θεραπεία, παρέχουμε στον ασθενή χρήσιμες συμβουλές, που θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει την αποκατάσταση στον δικό του χώρο, αλλά και να γνωρίζει ό,τι χρειάζεται, ώστε να προλαμβάνει μελλοντικά για την υγεία του.

Υψηλή Εξειδίκευση: Οι φυσικοθεραπευτές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι, με πολυετή πρακτική εμπειρία και μοιράζονται το ίδιο πάθος για γρήγορη, φυσική και αποτελεσματική θεραπευτική παρέμβαση.